Vackerpojken....

En vacker kille va? Sofia har fotat och vilka underbara bilder!


I går for jag och Sofia och alla hundarna ut på lite äventyr. Vädret visade sig från sin allra bästa sida och det var soligt och varmt! Först for vi ut till blåsmark för att kika på några nya dragvägar. Eftersom att Gaija har ont igen i sina ben så fick hon och Farley stanna kvar i bilen. Gaija verkade tycka att det var ok att stanna kvar och agera barnvakt. Zena drog som en gudinna (hon är ju en). Hon är så duktig och eftersom att Sofia körde tvåspann så var det ju rätt tungt för Zena som fick ensam dra mig. Men hon hängde på bra och vi for inte så långt. Gaija och Farley skötte sig utmärkt i bilen. Vi körde inte långt utan det blev bara drygt fyra kilometer.
Sen for vi ut till bruks. Där fick Farley springa omkring och leka lite. Det var inga andra hundar där så han fick vara lös. Sen tog Sofia fram sin fina kamera med sitt underbar objektiv och tog en hel del härliga kort på vackerpojken. Det blir mer bilder senare skulle ajg tro. riktiga proffsbilder1 Han var lite trött men han skötte sig ritkigt bra. Fast Sofia fick nog var lite snabb. ;O)
Sen blev det fika och då fick Farley fortsätta vara lös och underöka klubben i lugn och ro. När det var dags för att hoppa in i bilen igen så gjorde vi några inkallningar där Sofia höll i Falrey och ajg kallade in. han är så DUKTIG! Han har börjat välja vänster sida mer och mer att komma in till och han kommer som ett skott! =O)
I dag har vi varit ute hela dagen. farley är duktig på att hjälpa till i trädgården. Jag räfsade lite löv och Farley spred ut dom igen. Han hade hemskt roligt i lövhögarna och liksom låg ner och sprang... Jag tror killen kommer att gilla snö... Nu är det en trött hjälte som tar igen sig. Lär nog bli livat ikväll när han vilat upp sig. ;O)
Farley är verkligen en liten krydda i livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0