Gott nytt år!

Vi var till min bror och svägerska i Sävast i fredags.

Eftersom att min bror är svår allergiker så kan vi inte ta med hundarna in till dom och att ligga i en trång bil en hel dag är inte riktigt vad jag gillar. Så vi har alltid haft våra hundar i hans garage. Har alltid gått bra då vi "boar" åt dom med en skön madrass, vatten lite goda ben och leksaker att pyssla med. Så i fredags gjorde vi samma. Farley fick ju också följa med och jag hade köpt goda oxöron dagen till ära som dom fick pyssla med också.

Vi fikade och surrade, tog ut hundarna på en prommis och Zena fick dra min söta brorson på bobben.... In igen och låta hundarna få vila i varma goa garaget. Vi åt lite middag och det var tyst och stilla i garaget.

Trodde vi ja!

Jag gick för att kika och synen som mötte mig var... jaaa... visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Farley hade hämtat brorsonens lilla barnverktygslåda. den hade han lagt så fint på madrassen. Lagt ut hammare, såg, skruvmejsel och lite små brädbitar på filten. Sen hade han hämtat min brors bitsar och lagt dom på golvet bredvid verktygsbänken. Allt detta hade legat högt uppe på arbetsbänken. Farley är tydligen en liten apa...
Sen hade han lagt några dynor bredvid madrassen. Och en lerkruka på madrassen mitt bland verktygen.
Sen hade han hittat en påse lekakulor som han hade rivit sönder lite fint... Lekakulorna hade han spritt jämnt och fint över HELA garagegolvet. Sen hade han också hittat gräsfrön... *drar ett djupt andetag* Gräsfrön sprider sig hemskt lätt... Farleys gräsfrön låg över hela golvet.

Det är så synd att jag itne tog en bild.... Men ajg blev så jaaa... upprörd? näää... förvånad? näää... Men lite uppjagad av hans förströelse att jag liksom kom av mig.

Minen på mina stora tjejer var obetalbar. Hela dom utstrålade: Det var INTE vi! Och hela Farley utstrålade: Se vad FIIIINT jag har gjort!

Min bror har ett väldigt fint och välstädat garage nu....

Och Farley? Han hade inte hett sönder en endaste sak! Han hade bara inrett garaget i sitt tycke och smak! utan ett endaste brak.

God fortsättning på det nya året! ♥

RSS 2.0