Ute i stora världen.

Har en trött lilleman här i kväll.
Vi var ute på vift i dag. Jag försöker att åtminstone en gång i veckan fara ut på stan och socialisera oss. I dag var det dags igen. Först for vi ut till bruks. Hade lite tidsnöd så det blev en rastning i skogen och kika runt lite på torpet. Sen iväg till stan på ett möte och efter det så fick lille Farley gå på stan. Han fick till och med gå in i en affär. Häst och hund fick ett trevligt besök av lillgrabben. =O)
Han uppför sig exemplariskt. Är nyfiken och vill lukta och undersöka. Är trevlig mot folk som vill hälsa. Några barn som busade och stojade var lite småläskiga men på samma gång ville han vara med. Man riktigt såg hur han läste av barnens kroppspråk. Svansen gick och han visade tydligt att han gärna ville springa med dom han med. Men först ville han kika lite på vad killarna sysslade med innan han vågade bjuda in sig själv i leken. Blev ju inte någon lek egentligen för honom för barnen märkte knappt Farley. Men han verkade tycka att det såg skoj ut.
Farley gick runt på stan som den lille kavata kille han är. Han går jättefint i koppel och då speciellt med tanke på att han så sällan går i koppel. Jag jobbar med honom på våra små promenader så att han ska lära sig att gå på vänster sida. Och det funkar kanon. Mina båda stora tjejer har ju fått lära sig det från valpben så man får ju god hjälp därifrån också.
Annars så trallar livet på som vanligt. Vi tar oss en skogspromenad varje dag och efter det så sover Farley en dryg timme. Sen är det full rulle igen. Vi har stora och små diskussioner om skor, icke hundrelaterade saker som han tycker är roliga att få ha och annat. Men det är ju sådant som hör till valptiden. Han är lätt att diskutera med. ;O) Farley växer så det knakar. Jag tycker att han blir mörkare och mörkare i ansiktet. Den här killen har en snygg kropp och kommer att bli en ståtilig kille. Han har rejäla tillväxtsoner så det verkar bli en rätt stor pojke. Dessutom så verkar han ha lätt att bygga muskler.
Till helgen planseras lite spår. Då ska grabben få ett eget litet spår att pyssla med. Ska bli skoj!
Har fått höra rykten om att jag tänkt behålla lille farley. Men det vill jag dementera. Farley ska ha en egen familj att bo hos och jag har varken råd eller ork med tre aktiva vuxna hundar. Jag hade hemskt gärna behållit honom. Men just nu är inte rätt tid för det. Men han får bo här precis så länge han vill och kan. =O) Jag är helt inställd på att han en dag flyttar och jag tror att den som köper honom kommr att bli mycket nöjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0