Besök hos Johan och Rocca.

I går (lördag) var en rätt lugn dag. Först tog vi oss en promenad jag, Stefan och hundarna upp på ett litet, litet berg här bredvid oss. Farley tyckte det var otroligt roligt att få utforska berget och alla klippor. Mest spännande var det att kika nerför klippkanterna. Efter vår lilla skogs och bergsäventyr så hjälpte Farley oss att lista i hallen. denna hall tar en evighet att få färdig. Men tack vare Farley så går det undan! ;) Han sov så sött under tiden vi spikade och sågade och hade oss.


Vi hade blivit bjudna på middag också under kvällen till våran kompis Johan och hans Rottweiler Rocca. För en gångs skull så fick schäferbrudarna stanna hemma. En av våra döttrar ville ta en långprommis med dom och sånt tackar man inte nej till. Dessutom tyckte jag att det kunde vara bra för alla hundarna att få komma ifrån varandra en liten stund.
Men så HEMSKT det var att åka bil ensam! Farley höll låda i säkert tio minuter. sen svimmade han eller nåt för det blev knäpp tyst.
väl framme hos Johan och Rocca så fick Farley först bekanta sig med johans hem i lugn och ro och hälsa på Rocca genom kompostgaller. Han var rätt nyfiken och underökte i stort sett hela huset på egen hand. Efter middagen fick dom äntligen träffas och enligt Falrey så var hon en stor och cool hund! En rolig buskompis! Rocca uppförde sig väldigt fint mot Farley och var väldigt tydlig mot honom. Dessutom hade hon till Farleys stora glädje en hel del tissemjölk. Något som kanske inte var uppskattat av oss eller Rocca. Men han förstod rätt snabbt att hennes tissar inte var för honom.
När vi väl for hem så var det en trött och nöjd liten kille som somnade snabbt i bilen. Det måste ha varit rätt jobbigt att vara trevlig och hälsa på för han sov till åtta i morse. Man kan ju inte klaga. I och för sig gick han ut på sista nattkissen strax efter tolv... men ändå... han sover mycket bra om nätterna och det har bara hänt ett par gånger att han velat ut mitt i natten för att kissa eller bajsa.

Kommentarer
Postat av: Berit

Får man bidrag från Försäkringskassan efter antal hundar man har hand om som sjukpensionär? Får man extra bidrag efter hur många aktiva bruksschäfrar man kan hantera? Du måste kontakta medierna om detta fenomen? Kan inte tidningarna skriva ett reportage om detta? Du kan ju be dina barn att ställa upp på intervjuer?

2011-10-13 @ 23:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0