Social träning på tävlingsnivå.

I dag har det varit tävlingar ute på bruks. Så det har varit massor med folk (enligt Farley var det bara en massa ben och fötter) och hundar ute på bruks. Farleys min när han hoppade ut ur bilen var himla kul! Förut när vivarit ute på bruks så har det varit folktomt. till och med hundddagis har varit osynlig. Men i dag var det ju som sagt var liv och rörelse och det behövde lille Farley. Han hr varit lite blyg mot folk och andra hundar. Inte så att man känner någon oro utanmer som så att han har upptäckt hur stor världen är och att han måste fundera lite och ta in omvärlden innan han kan göra den till sin. I dag fick han träffa folk, se folk, se barn, andra hundar och valpar och även hälsa på en hel del andra hundar. I början så var han lite försiktig. Men på slutet var han en världsvan herre som gick omkring med svansen högt på svaj. Och fladdrande öron. =O)
Vi har fått massor medberöm från olika människor och jag tror att några har blivit småkär i honom. Det är alltid ett antal människor som faller för hans fina ögon och trevliga sätt när vi är ute bland folk. Och inte undra på det? Han ÄR en fin kille!
Vi råkade befinna oss ute just när det var skott på platsliggningen. Men omvärlden runt om honom var mer intressant än att höra några sketna skott. Han har ju hört skott förut och eftersom att vi inte bor speciellt långt från en skjutbana så har han ju hört sånt rätt ofta. Ingen reaktion alls på skott med andra ord.
Just nu ligger han och tar igen sig. Han har ju hängt med rätt mycket i dag ute på bruks och det tar på att vara en trevlig Farley. Så just nu ligger han vid ytterdörren med benen rakt upp mot dörren. Mätt i magen och nöjd med livet. Precis som det ska vara. Gaija och Zena tycker det är skönt att han sover. Undrar varför? ;O) Friden och lugnet råder här just nu. Men på en timme så är han nog igång igen...
Han har ju liksom rätt mycket energi och enhel drös med påhittiga ideer om vad man kan göra.
Har också försökt få honom att titta på tävlingarna med varierande resultat. Hoppas nu att han lärt sig framåtsändande. ;O)
Ha en skön kväll. Det ska vi ha. I lugn och ro...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0