Fint besök...

I dag har vi haft fint besök av Anna och hennes Alaskan Malamute, Casper. Casper är stor som ett hus! Eller kanske mer rättvist att beskriva honom som Anna gör. Han är som en ponny. Stor, stark och snäll.
Vi tog oss en skön prommis ute i skogen med alla vovvarna och dom skötte sig så fint! Det är roligt att se hur Farley tyr sig till andra hundar och tycker dom är trevliga att umgås med. Sen verkar han sakna lite manligt sällskap för varje gång vi går med en annan hane så är han såååå imponerad när hanen kissar. ;O)
Efter prommisen så slocknade herr busfrö på golvet i en hög. Men inte utan sina vanliga protster. Farley måste alltid låta när han ska sova. Först protesterar han och piper. För modligen för att han tycker det är mycket roligare att busa än att sova. Sen så knorrar han för att det faktiskt är skönt att få vila. Tror man får jobba lite med av och på knappen på den lille gossen.Ett litet tuggben brukar få ner honom i varv för man kan ju inte busa heeeeela tiden man är vaken? Eller kan man det?
.
Han har kommit på att man faktiskt kan gå upp på övervåningen och hämta saker också. Så nu vet mina döttrar att deras underkläder och andra kläder som ligger på den horisontella garderoben faktiskt är saker som försvinner. Så nu gälelr det att ha städat! För plötsligt ser man två glada vippande öron och en glad svans komma bärandes på ett tygstycke... Och det lär inte vara helt någon längre stund. Farley är en bra tonårisuppfostrare!
I morgon bär det av till stan. Då ska vi socialisera oss på stan som vanligt. Lite lustigt... Folk tycker itne längre att han är lika söt nu som för drygt två månader sedan. nu vill dom bara titta men inte hälsa... Förut kastade sig folk nästan över honom och jag fick säga ifrån. Jaja. Om någon månad så är han så stor att han blivit "farlig". ;O)
Få se nu om det kanske finns någon köpare åt Norpatorps valpar? Dom skulle faktiskt behöva ett eget hem nu. Både Farley och Finkel är till salu och två helt underbara pojkar!

Farley och Casper... "Kom Casper ska jag visa dig stora skogen. Här hittar jag och jag kan alla stigar och...
bla... bla.. bla.... Casper? Vad göööör du? Du lyssnar ju inte?
Det var ingen lek att få med alla på bild. Casper hade sådan respekt för Schäferbrudarna att han inte kunde ligga nära dom. Och Farley... Han lekte gummiband och for omkring överallt.
Pöss på dig Casper! Casper ser inte riktigt ut att uppskatta pussar som luktar bajs.
Anna är dum mot Farley. hon håller fast honom! Om man är fasthållen kan man inte leka gummiband! Då måste man skrika och sprattla och ha sig... Vi blev nästan döva... Han går numera kanppt att hålla fast. Förut gick han att bära. Men inte nu mer... Anna blev nog lite svettig där... ;O) Man ser hennes krampaktiga grepp...
en gummibands bild. Farley studsar runt i skogen hit och dit och far fram och tillbaka... Det går inte att få en vettig bild på honom förutom när han sover.

Kommentarer
Postat av: Anna och Casper

Tack för idag. Vilken underbar hund han är lilla fjunskallen. Kram på er tills vi ses igen.

2011-11-09 @ 00:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0